Hitta min språkkurs

Go

Newsletter

Registrera dig och få de senaste erbjudandena, recensionerna och artiklarna

 1. Riktlinjer för recensioner


  Medlemmar bör betrakta alla recensioner som finns på MinSprakresa som individuella och högst subjektiva åsikter. De åsikter som uttrycks i recensionerna tillhör medlemmarna på MinSprakresa och inte MinSprakresa.

  Vi ställer oss inte bakom några av de åsikter som uttrycks av recensenter eller språkreseföretag och vi är heller inte knutna till någon etablering som nämns eller recenseras på denna webbsida. MinSprakresa förbehåller sig rätten att ta bort en recension eller svar från språkreseföretag av någon anledning. Alla recensioner måste följa de riktlinjer som MinSprakresa satt upp.


  Vi publicerar inte en recension om den inte följer dessa riktlinjer:

  Familjevänligt – Inga svordomar, hot, fördomsfulla kommentarer, hatiska uttalanden eller andra icke familjevänliga innehåll.

  Intressekonflikter - Dina recensioner ska vara opartiska och objektiva. Om det finns någon antydan till en konflikt, skriv ingen recension. Till exempel bör företagsägare inte tala gott om sig själva och sitt egna företag eller tala illa om sina konkurrenter, och användare bör inte uttala sig om deras nuvarande eller tidigare arbetsgivare.

  Riktiga recensioner - Du måste uppge din riktiga identitet, namn och bild. Bara ditt förnamn och sista initialen (Carl L.) kommer att visas på webbplatsen.

  Rykten och historier - Till exempel kan du inte ge en skola ett dåligt betyg på grund av att din bästa vän klagade över sina upplevelser. Dina kommentarer måste handla om dina personliga erfarenheter, inte någon annans.
  Obs: Rykten definieras som ej bekräftade uppgifter du hört eller fått från någon annan.

  Personliga angrepp - Vi kan hantera starkt språk, men det finns ingen anledning att vara oanständig, sprida hatpropaganda eller andra trångsynta beteenden. Dina vänner vet säkert vad din humor är, men de miljontals människor som läser recensioner på MinSprakresa kanske inte gör det.

  Relevans - Recensioner är inte rätt forum för åsikter om ett företags arbetsrutiner, politiska ideologier eller andra frågor som inte handlar om dina egentliga upplevelser. Recensioner om en resa som ägde rum för mer än tre år sedan tillåts inte.

  Plagiat - Använd dina egna ord berätta om dina erfarenheter om en språkskola, men kopiera inget från någon annan webbsida.

  Skriftlig etikett - Följ grundläggande etikettsregler när du skriver din recension. Använd inte VERSALER, överdrivna typografiska symboler, HTML-taggar eller slangord.

  Tomma recensioner - En recension utan text är som en fisk utan vatten. Var inte blyg, använda ditt huvud och skriv!

  Icke-kommersiell – Inga kommersiella e-postadresser eller kontaktuppgifter är tillåtna i recensionerna. Inget slags PR-material av något slag får finnas med. Vi förbehåller oss rätten att ta bort alla URL av någon anledning.

  Skriven av en medlem på MinSprakresa som är över 16 år - Alla recensioner måste vara skrivna av personer som är över 16 år.


  Vad gör en bra recension?

  De bästa recensionerna är personliga och beskriver erfarenheter och upplevelser där man nämner tips och saker att tänka på när man ska välja språkskola. I de bästa och mest användbara recensionerna brukar man nämna olika unika egenskaper som gör skolan speciell eller en beskrivning av den personlighetstyp som skulle tycka om skolan.


  Tänk om jag hade en dålig upplevelse? Kan jag säga något negativt?

  Visst. Vi vill höra både om dina goda erfarenheter och dina dåliga. Var noga med att inkludera alla relevanta fakta och detaljer.

  Men oavsett om det är en positiv recension eller en negativ, kom ihåg att dina åsikter är skyddade men om du skriver falsk information kan detta få rättsliga konsekvenser.

  Dessutom, för att bekämpa "spam" och behålla tillförlitligheten på MinSprakresa tar vi automatiskt bort ett litet antal recensioner som är skrivna av personer som inte är en del av vår internationella gemenskap.


  Genom att ha åtkomst till och kunna läsa och använda allt material på denna webbsida på www.min-sprakresa.se godkänner du användarvillkoren, integritetspolicyn och andra riktlinjer, regler och ytterligare villkor här. Vänligen läs villkoren för användande noggrant. Din tillgång till eller användning av webbsidan innebär att du accepterar Användarvillkoren. Om du inte vill vara bunden av Användarvillkoren, besök eller använd inte webbsidan.