Hitta min språkkurs

Go

Newsletter

Registrera dig och få de senaste erbjudandena, recensionerna och artiklarna
 1. Här är lite extra tips

   


  Ett måste att besöka innan du reser


  www.fastenseatbelts.eu


  Utomlands kan en gest, rörelse eller uttryck ha många olika betydelser, precis som det verbala språket där ord kan ha olika betydelser. Denna sida kommer att hjälpa dig undvika pinsamma misstag.


  Lexikon på nätet


  www.wordreference.com


  Gratis Oxford ordböcker på nätet - spanska, franska, italienska, tyska och mer. Konjugationer, uttal och forum för dina frågor.  Valutaomvandlare


  www.xe.com


  Ett verktyg som hjälper dig att göra aktuella omräkningar till utländska valutakurser på nätet.  Reseguide


  www.lonelyplanet.com

  Reseguider och guideböcker. Råd och tips om resor samt information om din destination.  Tidningar


  www.cafeabroad.com

  Cafe Abroad är ett nätverk på nätet för studenter som studerar utomlands. Hitta internationella evenemang, stadsguider och den tryckta tidningen här.  www.cafebabel.com

  Den europeiska tidningen cafebabel.com är den första flerspråkiga aktuella tidningen som riktar sig till läsare över hela världen.

   

   
  www.glimpse.org

  National Geographic Glimpse är en webbsida om det riktiga livet utomlands. Den innehåller berättelser från unga amerikaner som bor utomlands - intressanta och överraskande berättelser som får dig att fundera.


  Forum


  www.englishforums.com

  Lär dig engelsk grammatik, studera engelska på nätet, få hjälp med korrekturläsning, textredigering och mycket mer. En av världens största online EFL-gemenskaper.

  Forum för språkutbyten


  www.phrasebase.com

  En nätbaserad parlör med vanliga och användbara ord och fraser översatta till över 90 språk inklusive fonetiska alfabetets stavningar, ljudfiler etc.


  PolyglotClub.com 


  PolyglotClub.com är ett GRATIS forum för språkutbyten. PolyglotClub.com främjar språk och kulturer genom både nätbaserade och riktiga utbyten. Om du vill förbättra din kunskaper i främmande språk och samtidigt få nya vänner är detta sidan för dig!
  www.voxswap.com


  Det sociala nätverket för språkinlärning. VoxSwap är till för att para ihop personer som kan hjälpa varandra med språkinlärning.  www.livemocha.com

  Livemocha är världens mest populära webbsida för språkinlärning. Studera språk på nätet med Livemochas roliga och interaktiva språklektioner.


   

  ESL-gemenskapen


  www.marksesl.com

  Marks ESL-värld, din viktigaste megaportal för allt som rör ESL.